Εύρηκα σε AR!
April 21, 2021
Έτοιμοι να ανακαλύψετε την Αθήνα;
April 28, 2021

Το έργο “O δρόμος του ταχυδρόμου” ολοκληρώθηκε και σήμερα 28/04 παρουσιάζονται σε μία online εκδήλωση τα αποτελέσματά του.

Η εταιρεία μας δημιούργησε για το έργο έναν διαδραστικό χάρτη μέσω του οποίου μπορείτε να περιηγηθείτε στην δύσβατη διαδρομή που έκανε τότε ο ταχυδρόμος για να φέρει τα νέα σε χωριά της Κρήτης «μαθαίνοντας» τα πάντα γύρω από αυτήν πολύ εύκολα και απλά από την συσκευή του κινητού σας! Ανακαλύψτε το πολιτιστικό περιβάλλον της περιοχής των Σφακίων μέσα από το παλιό μονοπάτι του αγροτικού ταχυδρόμου.

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα της εκδήλωσης και αν σας ενδιαφέρει παρακολουθήσετε συμπληρώστε την φόρμα να σας σταλθεί το  ZOOM link. Για όποιον δεν μπορέσει από 29/04 θα υπάρχει διαθέσιμη η εκδήλωση στο κανάλι του YouTube του ΚΕΠΕΔΗ – ΚΑΜ.

Το έργο υλοποιείται από το Μεσογειακό Κέντρο Περιβάλλοντος, Πρωτοβουλία για την πολιτισμική κληρονομιά και τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς/Λευκών Ορέων με την υποστήριξη των: Δήμος Σφακίων, ΚΠΕ Βάμου, Δ/νση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Χανίων, Δασαρχείο Χανίων.

Skip to content