Το ARPhymedes+ εγκρίθηκε
March 12, 2021
Εύρηκα σε AR!
April 21, 2021
slider3

Ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε την Κάντια! Ο Δήμος Ηρακλείου σε συνεργασία με την εταιρεία μας ολοκλήρωσαν την ανανέωση της εφαρμογής της αναπαράστασης της πόλης του Ενετικού Ηρακλείου και ένα βίντεο δημιουργήθηκε για να σας δώσει μία πρώτη γεύση του virtual experience της ανανεωμένης εφαρμογής που θα είναι σύντομα διαθέσιμη.
Η ιστορική Κάντια ήταν η πρωτεύουσα του βασιλείου της Κρήτης της Γαληνότατης Δημοκρατίας του Αδρία. Ένα κέντρο εμπορίου και τεχνών.

Σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να μπείτε σε μία μηχανή του χρόνου και μέσα από το κινητό σας να βρεθείτε μπροστά σε επιβλητικά κτίρια της εποχής που στέκονται μέχρι και σήμερα στην πρωτεύουσα της Κρήτης. Να δείτε φιγούρες της εποχής να διασχίζουν τους δρόμους και να ακούσετε αποσπάσματα από μαρτυρίες που γράφτηκαν για την λαμπρή πόλη της Κάντια.

Ο Δήμος Ηρακλείου έχει θέσει υποψηφιότητα για τα Tourism Awards 2021 παρουσιάζοντας το βίντεο του Virtual Experience της Κάντια που θα δείτε στη συνέχεια! Είμαστε περήφανοι να βρισκόμαστε σε συνεργασία μαζί τους για την νέα αυτή προσθήκη στον πλούσιο πολιτιστικό χάρτη του Δήμου.

 
 
Skip to content