Η ψηφιοποίηση της Σπιναλόγκας ξεκινά!
April 8, 2023
InterΑrch – 3D: Ναός της Μεσσάνας
July 25, 2023

ARphymedes – Oι εφαρμογές ΑR

roll ups on the Day of Light2

Θέλετε να μάθετε φυσική με διασκεδαστικό και ευφάνταστο τρόπο;

Tώρα μπορείτε με την εφαρμογή ARphymedes StudentBook διαθέσιμη για Αndroid και iOS συσκευές.

Πρόκειται για μια καινοτόμο εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας (AR) που παρασύρει τους μαθητές σε ένα ξεχωριστό μαθησιακό ταξίδι!
Φανταστείτε να ξεφυλλίζετε το σχολικό σας βιβλίο και ταυτόχρονα να παρακολουθειτε βίντεο και 3D αναπαραστάσεις με ενδιαφέρουσες πληροφορίες που προβάλλονται στις οθόνες της έξυπνης συσκευής σας. Με αυτή την πρωτοποριακή τεχνολογία, η γνώση ξεπηδά από τις σελίδες, δημιουργόντας στους μαθητές μια καθηλωτική εμπειρία μάθησης.

Διαθέσιμο είναι και το ARphymedesPlus StudentBook για Αndroid και iOS.

Στο ARphymedesPlus προσαρμόσαμε το περιεχόμενο και αναπτύξαμε μια πλήρη έκδοση πολυμέσων, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους υποστήριξης ΤΠΕ για χαρακτηριστικά προσβασιμότητας, εφαρμόζοντας πολυαισθητηριακές προσεγγίσεις που επιτρέπουν την οπτική και ακουστική υποστήριξη του παρουσιαζόμενου περιεχομένου. Έτσι η εφαρμογή επιτρέπει σε παιδιά με αναπηρία να συμμετέχουν ισότιμα στη ξεχωριστή αυτή μαθησιακή εμπειρία.

Σαρώστε, μάθετε και διασκεδάστε με την εφαρμογή ARphymedes StudentBook και ARPhymedesPlus StudentBook. Παρακολουθήστε πειράματα, εξερευνήστε τη φυσική και απολαύστε μια συναρπαστική εμπειρία!
unnamed (1)
unnamed (2)
Skip to content