Από το 2006 δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του πολιτισμού με εξειδίκευση στην αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών. Ειδικευόμαστε στο σχεδιασμό και την υλοποίηση εφαρμογών, σε περιβάλλοντα εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας, κατάλληλων για κινητά τηλέφωνα και tablets. Υλοποιούμε έργα γύρω από θέματα αξιοποίησης, προβολής και διάχυσης του πολιτιστικού αποθέματος με τη χρήση των νέων τεχνολογιών. Το 2017 βραβευτήκαμε στον ετήσιο πολυμεσικό διαγωνισμό για την Ευρωπαϊκή κληρονομιά με το βραβείο Time Heritage Award 2017.

Στόχοι μας είναι:
• να αναδείξουμε το περιεχόμενο των πολιτιστικών συλλογών
• να το καταστήσουμε προσβάσιμο και ελκυστικό με νέους τρόπους προβολής και παρουσίασης
• να παρακολουθούμε συνεχώς τις νέες τάσεις στον τομέα του πολιτισμού και των τεχνολογιών και να τις προσαρμόζουμε στις απαιτήσεις των συνεργατών μας

Μας προτιμούν γιατί προσφέρουμε ολοκληρωμένες πρωτότυπες λύσεις ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, χωρίς να θυσιάζουμε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Η Διάδρασις κέρδισε το βραβείο Time Heritage 2017 στον ετήσιο πολυμεσικό διαγωνισμό για την Ευρωπαϊκή κληρονομιά, που πραγματοποιήθηκε στα Σκόπια.

H ομάδα μαςSkip to content